Steigerhouten tegel maken

Vanaf september 2019 richt ik mij volledig op MastersandCrafters.com. Ik zal daarom (tijdelijk) geen workshops geven en custom werk kunnen maken. Excuses hiervoor. Als de nieuwe site MastersandCrafters online is zul je daar veel nieuwe makers vinden voor custom bestellingen en cursussen en workshops!

Ken je die leuke glanzende tegels van steigerhout? Soms met een vis of kreeft of met een andere leuke afbeelding. Die kun je ook zelf maken!

Deze diashow vereist JavaScript.

In deze workshop van ca drie uur leer ik je hoe je dit zelf thuis kunt doen. Ik breng je alle stappen van het proces bij zodat je thuis je eigen art gallery kunt aanmaken! Je mag zelf een afbeelding kiezen waarmee je gaat werken. Dit mag dus ook een portret of vakantiefoto zijn! De kosten zijn 150 euro. Iedere extra persoon betaalt 50 euro tot een max van 5 personen. De prijs is incl. voorbewerkte steigerhouten plank van ca 19×19 cm. Dwz de plank is al gezaagd, geschuurd, geverfd, heeft een gevreesd gat en een ophangsysteem en is tevens aan de achterkant met epoxy behandelt. Ook bewerk ik indien nodig de afbeelding voor je. Ook is de prijs incl. gebruik gereedschappen, epoxy, beschermende handschoenen koffie/thee en iets lekkers.

Workshops worden gegeven in Maarn op maandag overdag, dinsdag overdag of vrijdag ochtend. Kun je dan niet maar wil je echt heel graag dan kunnen we samen een andere dag afspreken. Hieronder kun je je aanmelden of je vraag stellen!