Over

Je eigen gebruiksvoorwerpen uit klei maken, drinken uit je zelfgemaakte beker of eten van je eigen bord? Even nergens meer aan te denken, behalve die homp klei een mooie vorm te geven. Pottenbakken is fantastisch en je raakt nooit uitgeleerd!
Mijn eerste kennismaking met pottenbakken (nog niet zo lang geleden) zorgde ervoor dat ik meteen mijn eigen pottenbakkersset thuis wou hebben. Ik was hooked, om het zo maar te zeggen. Veel tijd om te draaien had ik toen nog niet, maar als ik het deed was ik even helemaal van de wereld. Klei op de grond, op de ramen, in mijn haar, maar ik had de grootste lol. En zo ontstond het idee voor een atelier in de tuin waar ik lekker rommel kon maken. Inmiddels heb ik meer tijd gevonden om te draaien en vind ik het fantastisch om de kennis die ik heb te delen met anderen. Ook volg ik zelf nog regelmatig cursussen om bij te leren.
Wil jij ook een keer draaien en met je zelfgemaakte kom naar huis gaan? Check dan even de workshops die ik geef. Ik weet bijna zeker dat je het fantastisch gaat vinden. En no worries, ik ruim op!

Wat ik nog meer doe? Ik maak keramiek in opdracht. Denk aan servies voor restaurants, huwelijkscadeaus, kraamcadeaus of jubileumcadeaus. Ik zet regelmatig nieuwe items online die je kunt bestellen via Etsy. Klik op de afbeelding in de rubriek producten en je wordt naar Etsy geleid. Hier kun je betalen met verschillende betaalopties. Via shop kun je ook bestellingen doen en betalen met PayPal.

Verder houd ik mij bezig met mastersandcrafters.com. Via de Facebookpagina van die site kun je custom-made opdrachten online zetten en een geschikte maker vinden.

Heb je Instagram? Leuk om je daar te ontmoeten!

Vragen of wil je een workshop volgen, neem dan vrijblijvend contact met mij op via info@ateljvanderzee.nl. Ik zal je vraag zsm beantwoorden!

Groet,

Jeanne van der Zee